Pret promotional piscina prefabricata ovala 4,16 x 8,00 x 1,50 m, cu kit de filtrare complet! 


Reducere 15% la achizitionarea unui pachet piscina + sistem de irigatii!


Reducere 15% la substantele chimice pana la sfarsitul lunii in curs!

>> cerere detalii<<

 

 

 

Modalitățile de construire a piscinelor și prețurile acestora


>> detalii<<

 

Piscine din beton

Tot ceea ce reprezinta ideea de piscina pentru dumneavoastra poate prinde contur in realitate prin construirea unei piscinei din beton. Aceasta varianta este cea mai flexibila, pentru ca puteti concepe o piscina cu o forma geometrica simpla sau complet neregulata, de dimensiuni mici sau mari, cu adancimi variabile, cu zone separate pentru hidromasaj etc., totul in functie de spatiul de care dispuneti, de simtul dumneavoastra estetic, de destinatia pe care doriti sa o dati piscinei sau de bugetul de care dispuneti.

Noi va oferim toata gama de echipamente care transforma o cuva din beton intr-o piscina, astfel incat sa beneficiati de o apa filtr ata, ingienizata, incalzita etc., pentru confortul si sanatatea dumneavoastra. Dincolo de a prelua o lucrare de la faza incipienta, societatea noastra asigura si reabilitarea si modernizarea bazinelor deja construite, propunand solutii flexibile si eficiente, in functie de situatia concreta din teren.

Dumneavoastra veniti cu ideea, noi venim cu solutia tehnica menita sa raspunda exigentelor dumneavoastra estetice si practice!