Pret promotional piscina prefabricata ovala 4,16 x 8,00 x 1,50 m, cu kit de filtrare complet! 


Reducere 15% la achizitionarea unui pachet piscina + sistem de irigatii!


Reducere 15% la substantele chimice pana la sfarsitul lunii in curs!

>> cerere detalii<<

 

 

 

Modalitățile de construire a piscinelor și prețurile acestora


>> detalii<<

 

Saune finlandeze

Aduceti beneficiile saunei uscate traditionale finlandeze in casa dumneavoastra prin intermediul variantelor propuse de firma noastra!

Ca varianta standard, va oferim cabine de sauna personalizate realizate din lambriuri interioare si exterioare din molid scandinav, fara noduri cazatoare si fara rasina. Mobilierul interior (banchete, tetiere, suporturi pentru spate, gratare de podea etc.) al cabinei de sauna este realizat din abachi tropical  sau plop alb  finlandez, fara rasina, atent finisate. De asemenea, aceasta varianta include si izolatie ecologica din fibre de lemn presate. Accesorizarea include lampa termorezistenta, abajur, temometru, higrometru, roci vulcanice, polonic si ciubar din bambus, concentrat de esente etc. Dincolo de cabina, elementul deosebit de important este reprezentat de soba pentru sauna, cu puteri care variaza de la 3 la 21 kW, in functie de volumul cabinei de sauna.

Optional, puteti selecta iluminare cu fibra optica alba sau colorata, LED-uri, cromoterapie, aromaterapie, difuzoare etc.

Pentru o sauna si o experienta cu adevarat unica, va putem oferi si cabine realizate din lemn de plop alb sau termotratat, pin thermowood, cedru rosu canadian, meranti exotic etc. Totul pentru ca sa aveti parte de sauna la care visati!